Lid worden van SVO Korfbal
 
 
 
 
 
 

Media

Klik op de onderstaande links om de media te bekijken.

Nieuws

Nieuwsbrieven

Fotoalbums

Vossenjacht

25 Mei: Vossenjacht voor alle jeugdleden.   Ook dit jaar werd het korfbalseizoen afgesloten met een activiteit voor alle jeugdleden. Hoewel het lastig is om een spel te bedenken wat leuk is voor jong en al wat ouder, was de opkomst enorm groot. Per team gingen de kinderen op pad waarbij de jongere teams werden begeleid door meiden uit de B en een paar hulpvaardige ouders. Met een plattegrond op zak werd een parcours afgelegd waarbij er op verschillende posten snelle, simpele en grappige spelletjes werden gespeeld. Bij elk spel konden de kinderen fiches verdienen. Natuurlijk waren er onderweg ook wat vossen te vinden, de één wat opvallender dan de ander. De kinderen moesten aan “verdachte” personen vragen of hij/zij een vos was en konden ook daarmee een fiche verdienen. Niemand was meer veilig in Ooij. Voorbijgangers die gewoon de hond aan het uitlaten waren, werden belaagd door een groep kinderen. Ook fietsers werden nageroepen: “Ben jij een vos?!”. Aan het einde van de avond werden de fiches geteld en kregen de kinderen allemaal een kleinigheidje. Ook was er voor iedereen nog een broodje knakworst. En pas toen alle kinderen weer thuis waren, begon het te regenen; wat een geluk! De activiteitencommissie korfbal wil iedereen die meegeholpen heeft ontzettend bedanken en wenst iedereen een fijne vakantie.

Zumba

22 Mei 2013: Zumba voor de A en B leden.   Op woensdagavond om half zeven was het eindelijk zover. De A en B leden kregen een zumba les van dansschool d en d in De Sprong. Van een warming up was amper sprake. De dansinstructrice ging er gelijk tegenaan. Na een uur zwoegen en zweten, had iedereen wel een verfrissend drankje verdiend en werd de avond gezellig afgesloten met een drankje aan de bar. Naar verluid hadden een aantal dames de volgende dag toch wel last van wat spierpijn. Dat betekent dat er lekker intensief gedanst is en er weer gewerkt is aan de conditie. Wellicht voor herhaling vatbaar.

Jubilaris Monique

Monique is een voorbeeld als speelster, maar ook als bestuurslid voor onze club. Je hoort haar nooit mopperen en je betrapt haar op ongewenst gedrag op het veld. Waarde en normen zijn voor haar vanzelfsprekend. Wij als bestuur zijn trots en dankbaar op haar. Wij en alle leden willen haar hartelijk feliciteren met dit jubileum maar vooral heel hartelijk bedanken voor haar inzet binnen onze vereniging. Wij hopen dat zij nog vele jaren bij onze club zal blijven.

Zumba lessen

Zumba lessen

Sint middag F en E2

Sint middag F en E2

Bowlingavond

Op 22 januari heeft de activiteitencommissie een bowlingavond georganiseerd voor alle jeugdleden. Het was een hele organisatie om met zoveel leden op pad te gaan maar dankzij de hulp van vele ouders is het weer gelukt. Het was lang geleden dat we een activiteit konden doen die voor elke leeftijd leuk was. Het was een gezellig avond.